مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 آذر 1401 ساعت 11:352022-12-19پزشكي

کم خونی در کودکان و راه های درمان آن


یک متخصص سلامت کودکان با بیان اینکه شایع ترین علت فقر آهن، وارد نشدن آهن کافی به بدن و دومین علت، افزایش نیاز در بدن است، گفت: برای رفع کم خونی باید هرم غذایی شامل پروتیین، - نشاسته، چربی و سبزیجات وارد بدن شود.

دکتربابک باوفا در گفت و گو با ایسنا درباره کمود ویتامین ها در کودکان اظهار کرد: یکی از مهم ترین مشکلاتی که داریم کمبود مواد معدنی، غذایی و ریزمغذی هاست و مهم ترین کمبود در کشور ما فقر آهن است که یکی از انواع کم خونی است.

وی با اشاره به اینکه کم خونی انواع مختلفی دارد، افزود: تالاسمی مینور یک نوع کم خونی است و این کم خونی ظاهری است و بیماری به حساب نمی آید.

باوفا بیان کرد: در کم خونیِ فقر آهن، گلبول های قرمز کار خود را خوب نمی توانند انجام بدهند و یکی از مشکلاتی که ایجاد می کند، در رساندن اکسیژن به ارگان های مختلف آسیب می زند و فرد کم حوصله می شود، در اشتها و یادگیری مشکل و اختلال به وجود می آید و ضعف و خستگی عضلانی را به دنبال دارد.

این متخصص سلامت کودکان گفت: برای عضله سازی نیاز به آهن و گلبول قرمز داریم و کسانی که فقر آهن دارند، بیشتر دچار بیماری می شوند و کم خونی در سیستم ایمنی بدن موثر است.

وی با اشاره به اینکه کم خونی در کشور ما و خاورمیانه خیلی شایع است که مهم ترین عامل آن تغذیه است، گفت: ممکن است گاهی تغذیه خوب باشد ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کم خونی در کودکان و راه های درمان آن

کم خونی در کودکان و راه های درمان آن