مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 4 اردیبهشت 1401 ساعت 07:022022-04-24سياسي

اتفاق نظر شیعیان و بخشی از مذاهب اهل سنت درباره لیلهالقدر بودن شب 23 رمضان


شیعیان و بخشی از پیروان مذاهب اهل سنت درباره شب قدر بودن شب 23 ماه مبارک رمضان اتفاق نظر دارند، اما بیش تر پیروان اهل تسنن، شب بیست و هفتم را محتمل تر می دانند.

- به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری فارس، شب قدر، همانطور که لیالی قدر نزد شیعیان از جایگاه مهمی برخوردار است، در بین اهل سنت نیز دارای اهمیت ویژه ای است.

شیعه و سنی اگر چه در برخی موضوعات مرتبط با شب های قدر و آیین ها و مناسک ویژه آن، تفاوت هایی دارند، اما در اهمیت آن تردید روا نمی دارند.

سرچشمه این اتفاق نظر، آیات قرآن کریم و سرچشمه تفاوت ها نیز تأثیر و تأثر اختلاف برداشت ها از این آیات است که در میراث حدیثی هر دو مذهب رسوخ یافته است.

در ادامه دو موضوع مرتبط با شب قدر، زمان شب قدر، عمومیت آن و نزول قرآن در شب قدر را با توجه به آثار اهل سنت مورد بررسی قرار می دهیم.

1ـ زمان شب قدر در میراث روایی و تفسیری اهل سنت، ابتدا در این خصوص و سپس در قطعی بودن جایگاه این شب در ماه رمضان تردید و تفاوت وجود دارد.

دسته ای از روایات، همچون روایت مشهور ابوحنیفه در شرح الازهار ، بر این اعتقاد تأکید می کنند که شب قدر قطعاً نمی تواند در این دهه باشد، بلکه در تمام شب های سال پنهان است.

این روایت که در ضمن مسأله ای فقهی وارد شده، چنین است: شب قدر، در میان شب های سال پنهان است و اگر کسی طلاق هم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اتفاق نظر شیعیان و بخشی از مذاهب اهل سنت درباره لیلهالقدر بودن شب 23 رمضان

اتفاق نظر شیعیان و بخشی از مذاهب اهل سنت درباره لیلهالقدر بودن شب 23 رمضان