مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 3 خرداد 1400 ساعت 03:252021-05-24سياسي

انسان نباید در هر حق و باطلی به قسم خوردن متوسل شود/شکستن کدام قسم کفاره دارد؟


مسؤولان هنگام قسم یاد کردن به اسم جلاله پروردگار سوگند می خورند برای همین رییس جمهور دست روی قرآن کریم می گذارد و به اسم جلاله خدا قسم می خورد زیرا قسم خوردن به قرآن کریم کفایت نمی کند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، آیت الله احمد عابدی در جلسه تفسیر قرآن در تفسیر آیه 224 سوره بقره اظهار داشت: در این آیه سخن از قسم به میان می آید و احکامی در این باره بیان می شود؛ این آیه مقدمه ای برای تبیین آیه بعدی است.

استاد برجسته حوزه علمیه قم با اشاره به اقسام قسم، عنوان کرد: قسم به چهار نوع لغو، مناشده، غموس و صادقه تقسیم می شود؛ برای مثال در قسم غموس اگر کسی به دروغ قسم بخورد که دیروز در فلان نقطه باران می آمد بر اساس موازین شرعی این نوع قسم حرام بوده ولی کفاره ندارد.

مقصود از قسم غموس رفته در گناه است.

وی افزود: گاهی اوقات در میان برخی ملت ها و یا گروه ها شاهد هستیم هنگام سخن گفتن عادی خود مدام از قسم جلاله والله استفاده می کنند و اگر به آنان گفته شود شما قسم یاد کردید آن را انکار می کنند و می گویند ما قسم نخوردیم؛ این نوع قسم ها اصلاً قسم نیستند و از آن به عنوان قسم لغو یاد می شود که گناه و کفاره بر آن عارض نمی شود.

آیت الله عابدی درباره دیگر نوع قسم، عنوان کرد: قسمی که انسان باید همواره به آن عمل کند و اگر عمل نکند کفاره و گناه دارد قسمی است که برای


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انسان نباید در هر حق و باطلی به قسم خوردن متوسل شود/شکستن کدام قسم کفاره دارد؟

انسان نباید در هر حق و باطلی به قسم خوردن متوسل شود/شکستن کدام قسم کفاره دارد؟