مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 بهمن 1399 ساعت 03:352021-01-25سياسي

معامله به قصد فرار از دین مهریه چه حکم قانونی دارد؟


در خصوص ابطال معامله به قصد فرار از دین باید به این نکته مهم توجه کرد که فقط انتقالی قابل ابطال است که به صورت صوری بوده باشد.

بنابراین معامله به قصد فرار از دین باطل نیست بلکه معامله به قصد فرار از دین صوری قابل ابطال است و قابلیت استناد به شخص ثالث ندارد.

- این سوال بسیاری از افراد است که به عنوان مثال، همسرم به جهت فرار از پرداخت مهریه و توقیف نشدن اموال، مال خود که ممکن است خودرو یا ملک باشد، به نام دیگری و به خصوص یکی از نزدیکان خود منتقل کرده و مالکیت ملک را انتقال داده است.

سوال دقیق‎تر این است که در بازه زمانی اختلاف و مهمتر از آن، بعد از ابلاغیه دادگاه با اداره ثبت، شوهر اقدام به انتقال مال کرده است.

بنابراین آیا به عنوان فرار از دین می‎توان علیه او اقامه دعوی کرد؟به گزارش تابناک مستند قانونی جرم معامله به قصد فرار از دین ماده 21 قانون نحوه اجرای محکومیت‏های مالی مصوب سال 1394 است.

در مورد تحلیل و تفسیر این ماده که در ادامه می آید، کمی اختلاف است.

اما به نظر می‎رسد فقط در صورتی جرم معامله به قصد فرار از دین، محقق می‎شود که از سوی دادگاه در خصوص مهریه رای صادر شده باشد.

بنابراین اگر بعد از اختلاف زوجین یا حتی بعد از اخطاریه دادگاه یا اقدام به مطالبه مهریه از طریق اداره ثبت، انتقالی حتی به نزدیکان صورت گرفته باشد،


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معامله به قصد فرار از دین مهریه چه حکم قانونی دارد؟

معامله به قصد فرار از دین مهریه چه حکم قانونی دارد؟