مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 دی 1399 ساعت 06:552021-01-05سياسي

چه دلایلی برای منع اشتغال قضات به وکالت وجود دارد؟


قضات محترم پس از قطع همکاری با دستگاه قضا و ملبس شدن به ردای وکالت، به سابقه قضاوت خود به حق بالیده و از باب تفاخر، عبارت ” با سابقه قضایی” را روی کارت ویزیت، - علاوه بر کسانی که با داشتن دانشنامه حقوق قضایی و گذراندن آزمون ورودی به شغل شریف وکالت مشغول خواهند شد، ماده 8 لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری افراد دیگری را نیز حائز دریافت پروانه وکالت می داند.

به گزارش تابناک این ماده بیان می دارد:به اشخاص زیر پروانه وکالت درجه اول از طرف کانون وکلاء داده می شود: الف به کسانی که دارای ده سال متوالی یا پانزده سال متناوب سابقه خدمات قضایی بوده و لااقل پنج سال ریاست یا عضویت دادگاه داشته باشند و سلب صلاحیت قضایی از آنها از طرف دادگاه عالی انتظامی قضات نشده باشد.

ب کسانی که دارای دانشنامه لیسانس بوده و 5 سال سابقه خدمات قضایی داشته باشند وسلب صلاحیت قضایی از طرف دادگاه عالی انتظامی از آنها نشده باشد.

ج نمایندگان هر یک از مجلسین که علاوه از عضویت کمیسیون دادگستری سابقه تدریس در دانشکده حقوق داشته و یا حداقل بیست سال در دوائر وزارت دادگستری و یا ثبت اسناد انجام وظیفه اداری نموده باشند به شرط آن که از تاریخ تصویب این قانون ظرف مدت دو ماه درخواست صدور پروانه نمایند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چه دلایلی برای منع اشتغال قضات به وکالت وجود دارد؟

چه دلایلی برای منع اشتغال قضات به وکالت وجود دارد؟