مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 24 مهر 1399 ساعت 05:102020-10-15سياسي

بررسی حضور حافظ در ترکیه و آسیای صغیر و اروپا


چهارمین و آخرین نشست علمی بیست و چهارمین یادروز حافظ عصر سه شنبه 23 مهر با سخنرانی سه استاد دانشگاه از ترکیه و ایران، بر بستر فضای مجازی، برگزار و با استقبال مخاطبان مواجه شد.

- به گزارش ایسنا، نشست های علمی و تخصصی یادروز حافظ امسال که در چهار شب، با سخنرانی 12 حافظ پژوه برگزار شد، به همت مرکز حافظ شناسی-کرسی پژوهشی حافظ و همکاری اعضای ستاد یادروز حافظ سامان یافته بود.

بررسی حافظ شناسی در دوره ی جمهوری ترکیه دکتر حجابی قرلانغیچ، مترجم دیوان حافظ و معاون دانشگاه آنکارا به عنوان نخستین سخنران از چهارمین نشست علمی حافظ سخنانی با موضوع بررسی حافظ شناسی در دوره ی جمهوری ترکیه بیان کرد و گفت: حافظ شیرازی بی شک در ادبیات ترکی یکی از شعرای معروف است که در کنار سعدی، مولانا جلال الدین، ملاجامی، خاقانی و نظامی در میان ترک زبانان از شهرت به خصوصی برخوردارند.

او توضیح داد: در دوره عثمانی در مدارس و نیز تدریس ادبیات و شناخت مسائل مختلف زبان، آرایه های ادبی و علم عروض از اشعار حافظ استفاده می کردند، از همین رو برای درک هرچه بیشتر اشعار اقدام به شرح نویسی های گوناگونی شد و ترجمه هایی از اشعار حافظ پدید آمد.

وی افزود: در دوره جمهوری نیز این روند ادامه پیدا کرد اما با توجه به اینکه ادبیات ترکی در این زمان وارد عصر جدیدی شده بود، توجه به غ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بررسی حضور حافظ در ترکیه و آسیای صغیر و اروپا

بررسی حضور حافظ در ترکیه و آسیای صغیر و اروپا