مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 11 شهریور 1396 ساعت 09:352017-09-02پزشكي

سهم 32 درصدی ژنتیک در ابتلا به اوتیسم/افزایش سهم عوامل اجتماعی در ابتلا به اوتیسم


 رییس مرکز درمان و اختلالات اوتیسم با تأکید بر اینکه تاخیر در شروع رشد زبان در یک سالگی و بعد از آن، علامتی برای اوتیسم است، گفت:همچنین کودک مبتلا به این بیماری در دو سالگی به سمت فعالیت های انفرادی و تکراری می رود.

-  برای تشخیص اوتیسم بهتر است کودکان را نزد روان شناسان و روانپزشکان اطفال ببریم، اما وجود یک یا دو علامت نباید موجب نگرانی خانواده ها شود.

به گزارش ایسنا، حمیدرضا پوراعتماد، با اشاره به اینکه بیماری اوتیسم نوعی اختلال رشد است که تعاملات اجتماعی و مهارت های ارتباطی را در فرد تحت تاثیر قرار می دهد ادامه داد: کودکان اوتیسمی به مداخلات و آموزش های زودهنگام نیاز دارند و اطلاعات علمی نشان می دهد اگر بیماری اوتیسم زود تشخیص داده و از دو سالگی آموزش های لازم آغاز شود، قابل بهبود است.

وی به تاثیر ژنتیک در بروز اوتیسم اشاره کرد و افزود: در گذشته اعتقاد داشتند تاثیر ژنتیک در اوتیسم 90 درصد است ولی امروزه می گویند که ژنتیک تا 32 درصد عامل ابتلا به این بیماری است.

این آمار نشان می دهد که سهم عوامل اجتماعی در حال افزایش است.

پوراعتماد به قابلیت تشخیص بیماری اوتیسم از دوران شیرخوارگی اشاره کرد و گفت: اگر خانواده ها از دوران شیرخوارگی دقت کافی داشته باشند، اوتیسم قابل تشخیص است، به عنوان مثال اگر کودک نگاه نمی کند باید نگرا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سهم 32 درصدی ژنتیک در ابتلا به اوتیسم/افزایش سهم عوامل اجتماعی در ابتلا به اوتیسم

سهم 32 درصدی ژنتیک در ابتلا به اوتیسم/افزایش سهم عوامل اجتماعی در ابتلا به اوتیسم