مطالب مرتبط:
بایدها و نبایدهای یک روش درمانی طب ایرانی
چون و چرای حجامت؛ بایدها و نبایدهای یک روش درمانی طب ایرانی
6 درصد بزرگسالان ایرانی «آسم» دارند
سرعت بالای شیوع بیماری های قلبی در ایران/ وجود 220 جراح قلب
پیش بینی بیماری کبد چرب
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404 ساعت 11:552025-05-05پزشكي

بایدها و نبایدهای مراقبتی بیماری آسم


آسم بیماری التهابی مزمن و  غیرواگیردار است که تحت تاثیر عوامل محیطی و ژنتیکی بروز می کند و در آن مجاری تنفسی در واکنش به محرک ها متورم و باریک می شوند و ممکن است حتی مخاط اضافی تولید کند که این وضعیت می تواند تنفس را دشوار کرده و باعث سرفه، - ایسنا/مازندران آسم بیماری التهابی مزمن و  غیرواگیردار است که تحت تاثیر عوامل محیطی و ژنتیکی بروز می کند و در آن مجاری تنفسی در واکنش به محرک ها متورم و باریک می شوند و ممکن است حتی مخاط اضافی تولید کند که این وضعیت می تواند تنفس را دشوار کرده و باعث سرفه، صدای خس خس هنگام تنفس و تنگی نفس شود.

دکتر مسعود علیایی پزشک فوق تخصص بیماری های ریه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفت وگو با ایسنا به اهمیت بیماری آسم و شیوع آن اشاره کرد و گفت: سازمان جهانی بهداشت تصمیم گرفته است که یک روز را به عنوان روز آسم در نظر بگیرد و این امر نشان می دهد که این بیماری اهمیت بسیار زیادی در دنیا دارد.

وی آسم را یک بیماری التهابی راه های هوایی برشمرد و افزود: این التهاب منجر به این می شود که بیمار دچار یکی از علائم نفس تنگی، سرفه یا خس خس سینه شود که به واسطه این علائم می توان بیماری را تشخیص داد.

علیایی با تاکید بر اینکه درمان آسم بسیار اهمیت دارد، یادآور شد: اگر فرد به صورت مناسب درمان نشود، ممکن اس


برچسب ها: بیماری - بیماری التهابی - تنفس - عضو هیئت علمی دانشگاه - بیماری آسم - سازمان جهانی بهداشت - علوم پزشکی مازندران
آخرین اخبار سرویس:

بایدها و نبایدهای مراقبتی بیماری آسم

بایدها و نبایدهای مراقبتی بیماری آسم