مطالب مرتبط:
صالحی امیری: خلیج فارس؛کانون صلح، هویت و توسعه پایدار ایران زمین است
خلیج فارس نماد تاریخ و فرهنگ ایران است
لزوم توسعه مناسبات ایران و آذربایجان در تجارت،صنعت و بانک
ارائه پیشنهاداتی به منظور توسعه تجارت ایران و امارات
غرفه گروه فولاد مبارکه در هفتمین نمایشگاه بین المللی توانمندی های صادراتی جمهوری اسلامی ایران؛ بستری برای ارائه توانمندی ها، روایت پیشرفت، توسعه و صادرات غیرنفتی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 ساعت 08:352025-04-30سياسي

خلیج فارس؛ کانون ژئوتمدنی صلح و توسعه پایدار ایران زمین


به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سیدرضا صالحی امیری در این یادداشت آورده است: جایگاه این پهنه آبی، فراتر از معادلات اقتصادی و امنیتی، - به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سیدرضا صالحی امیری در این یادداشت آورده است: جایگاه این پهنه آبی، فراتر از معادلات اقتصادی و امنیتی، ریشه در اسناد کهن، میراث ملموس و ناملموس و روایت های معتبر جهانی دارد.

در منظومه راهبردی جمهوری اسلامی ایران، خلیج فارس به مثابه محور اقتصاد دریامحور و مؤلفه ای از قدرت نرم فرهنگی دیده می شود.

این نگاه، برخاسته از فرمایشات مقام معظم رهبری و اسناد بالادستی، خلیج فارس را بستری برای هم گرایی منطقه ای، دیپلماسی فرهنگی و رونق گردشگری معرفی می کند.

گردشگری، به ویژه با کشور های هم جوار خلیج فارس، ظرفیتی بزرگ برای بازتولید قدرت ملی، تقویت دیالوگ فرهنگی و توسعه جنوب کشور دارد.

اشتراکات فرهنگی، مذهبی و تاریخی، زمینه ساز رشد ورود گردشگران منطقه ای به ایران است و باید مبنای اولویت گذاری در دیپلماسی گردشگری قرار گیرد.

وزارت میراث فرهنگی و دولت، با تقویت زیرساخت ها، تسهیل روادید (ویزا)، توسعه پرواز ها و تعامل با بخش خصوصی و جوامع محلی، بستر ورود گردشگران حوزه خلیج فارس را فراهم می کند.


برچسب ها: فرهنگی - سیدرضا صالحی امیری - خلیج فارس - سیدرضا صالحی - فرمایشات مقام معظم رهبری - صالحی امیری - اقتصاد
آخرین اخبار سرویس:

خلیج فارس؛ کانون ژئوتمدنی صلح و توسعه پایدار ایران زمین

خلیج فارس؛ کانون ژئوتمدنی صلح و توسعه پایدار ایران زمین