مطالب مرتبط:
حفظ هویت انقلابی جوانان؛ راهبرد اساسی در برابر جنگ نرم دشمن
درگیری خانوادگی مرگبار در تبریز؛ زن به قتل رسید و دختر روانه ICU شد
خدمت به مردم باید با روحیه انقلابی و جهادی استمرار یابد
انتقاد تند روزنامه اصولگرا از مدعیان انقلابیگری: دنبال مسخره کردن پزشکیان و بردن آبروی این و آن هستید؛ توصیه های رهبری به انقلابی ها برایتان کشک است
حضور رییس جمهور در مراسم سالگرد شهدای خدمت در تبریز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 ساعت 17:452025-05-21سياسي

دختر تبریز؛ خاطرات یک معلم انقلابی در دوران جنگ


«دختر تبریز» نوشته «صدیقه صارمی» به عنوان معلم پرورشی و مربی نهضت سوادآموزی در تبریز است که خاطرات شخصی او را در دل انقلاب و جنگ را روایت می کند.

- تبریز- دختر تبریز نوشته صدیقه صارمی به عنوان معلم پرورشی و مربی نهضت سوادآموزی در تبریز است که خاطرات شخصی او را در دل انقلاب و جنگ را روایت می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، در دیدار رهبر معظم انقلاب اسلامی با معلمان در تاریخ 27 اردیبهشت ماه 1404، ایشان بر لزوم چهره نگاری شایسته معلم تأکید کردند و فرمودند که باید با استفاده از رسانه ها، فیلم ها و کتاب ها، تصویر معلمان را به شکلی شایسته در ذهن جوانان و مردم ثبت کرد.

این سخنان به ویژه بر اهمیت تولید آثار هنری و ادبی در این زمینه تأکید دارد و بر همین اساس، مجموعه کتاب هایی که با موضوع معلمان انقلابی و نهضت سوادآموزی منتشر شده اند، نقشی برجسته در تحقق این هدف ایفا می کنند.

کتاب دختر تبریز ، نوشته صدیقه صارمی، روایتگر زندگی یک دختر انقلابی به نام صدیقه است که با جسارت و تلاش های خستگی ناپذیر خود در دوران جنگ تحمیلی و در روزهای سخت دهه 60، نقشی فعال در نهضت سوادآموزی و پرورش نسل جدید ایفا کرده است.

این کتاب، خاطرات شخصی صدیقه صارمی، از دوران جوانی تا میانسالی اش را روایت می کند و از زندگی پرفراز و نشیب او در دل انقلاب و جنگ سخن می گوید.


برچسب ها: نهضت سوادآموزی - تبریز - انقلاب - معلم - سوادآموزی - رهبر معظم انقلاب اسلامی - خاطرات
آخرین اخبار سرویس:

دختر تبریز؛ خاطرات یک معلم انقلابی در دوران جنگ

دختر تبریز؛ خاطرات یک معلم انقلابی در دوران جنگ