مطالب مرتبط:
لزوم بهره برداری از ظرفیت های فناورانه صنعت هسته ای در حوزه محیط زیست
لزوم بهره برداری از ظرفیت های فناورانه صنعت هسته ای در حوزه محیط زیست
فیلم آواز باشکوه و اصیل استاد علیرضا افتخاری ! / شما فقط تفاوت ها رو ببینید
مراسم تشییع و تدفین «استاد سید جعفر حمیدی» در بوشهر
بهره برداری از بولوار کرامت و 12 طرح شهری در مشهد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 اردیبهشت 1404 ساعت 21:002025-04-23فرهنگي

محیط دانشگاهی از استاد «ذکاوتی قراگوزلو» بهره نبرد


عضو فرهنگستان زبان و ادب فارسی با بیان اینکه محیط رسمی دانشگاهی نتوانست از «علیرضا ذکاوتی قراگوزلو» استفاده کند، گفت: معاشرت وی با انسان های هم جنس خود بسیار محدود بود و همیشه در خلوت خود کار می کرد.

- ایسنا/همدان عضو فرهنگستان زبان و ادب فارسی با بیان اینکه محیط رسمی دانشگاهی نتوانست از علیرضا ذکاوتی قراگوزلو استفاده کند، گفت: معاشرت وی با انسان های هم جنس خود بسیار محدود بود و همیشه در خلوت خود کار می کرد.

حسین معصومی همدانی شامگاه چهارشنبه 3 اردیبهشت در گرامیداشت علیرضا ذکاوتی قراگوزلو و اکبر اعتماد ، اظهار کرد: این پژوهشگر و نویسنده سرشناس همدانی به شعاری از پدرش که نقش مهمی در تاسیس کتابخانه غرب و فراهم آمدن نسخ خطی آن داشت پایبند بود و این شعار این بود که درویش باش.

وی با اشاره به اینکه ذکاوتی قراگوزلو از خانواده بزرگان طریقت نعمت الهی و از خاندان بافرهنگ و ادب دوست بود، افزود: از جمله ویژگی های ایشان این بود که به هیچ عنوان جاه طلبی نداشت و صفت درویشی در او بارز بود و تا مدت ها هیچ یک از آثارش را چاپ نکرده بود.

معصومی همدانی بیان کرد: ذکاوتی قراگوزلو سال 1344 دو رساله درباره عرفی شیرازی و بابا فغانی شیرازی نوشت و پس از آن چهار یا پنج نوشته مستقل درباره فغانی شیرازی به رشته تحریر درآمد که همگی بر رساله ذکاوتی قراگوزلو


برچسب ها: فرهنگستان زبان و ادب فارسی - فرهنگستان زبان و ادب - زبان و ادب فارسی - فرهنگستان زبان - علیرضا - فرهنگستان - ادب فارسی
آخرین اخبار سرویس:

محیط دانشگاهی از استاد «ذکاوتی قراگوزلو» بهره نبرد

محیط دانشگاهی از استاد «ذکاوتی قراگوزلو» بهره نبرد