مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 فروردین 1404 ساعت 16:202025-04-07پزشكي

همه چیز درباره «فاویسم»


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به بیان مهمترین علائم بیماری فاویسم یا حساسیت به باقلا پرداخت و گفت: درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد.

- ایسنا/کرمانشاه معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به بیان مهمترین علائم بیماری فاویسم یا حساسیت به باقلا پرداخت و گفت: درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد.

دکتر فریبرز ایمانی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، از فاویسم به عنوان یک بیماری ژنتیکی یاد کرد که ناشی از کمبود نوعی آنزیم در بدن بوده و منجر می شود در سایه کمبود این آنزیم گلبول های قرمز سریع تر تخریب و همولیز شوند و با توجه به اینکه گلبول قرمز وظیفه حمل اکسیژن و دی اکسید کربن در بدن افراد را بر عهده دارد، با تخریب گلبول های قرمز فرد دچار کمبود اکسیژن می شود.

وی ادامه داد: مصرف برخی محرک ها از جمله باقلا در افراد مبتلا به فاویسم می تواند بیماری را تشدید کرده و باعث بروز علائم شود.

علائم نیز به طور معمول 24 تا 36 ساعت بعد از قرار گرفتن در معرض محرک نظیر باقلا خود را بروز می دهد.

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه با بیان اینکه فاویسم انواع مختلفی از شدید تا خفیف دارد و علائم آن با توجه به انواعش متفاوت است، افزود: به طور معمول علائم اولیه فاویسم پس از مواجهه با عامل محرک به صورت ضربان قلب سریع، تنگی نفس، ادرار تیره، ت


برچسب ها: بیماری - دانشگاه علوم پزشکی - فاویسم - معاون بهداشتی - کرمانشاه - علائم بیماری - دانشگاه علوم
آخرین اخبار سرویس:

همه چیز درباره «فاویسم»

همه چیز درباره «فاویسم»