مطالب مرتبط:
ابوترابی فرد: بدون اقتصاد پویا، سایر حوزه های اجتماعی به ثبات نمی رسند
فولاد خوزستان در سال 1403 /درخشان ترین سال مسئولیت های اجتماعی شرکت فولاد خوزستان
ابوترابی فرد:سامان یافتن منابع و مصارف دولت به معنای سامان یافتن نظامات دفاعی، قضایی، حقوقی، فرهنگی و اجتماعی است/مشکلات فرا روی تولید باید مرتفع شود
موسیقی سنتی در دیدار نوروزی اهالی علوم اجتماعی
لزوم مقابله جدی با آسیب های اجتماعی در خارگ
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 فروردین 1404 ساعت 08:352025-04-05پزشكي

لزوم تغییر رویکردهای اجتماعی و حمایتی نسبت به اتیسم


یک متخصص روانشناسی سلامت با تاکید بر ایجاد فرصت های برابر برای مبتلایان به اتیسم گفت: سیاست های آموزشی باید به سمت توانمندسازی و ایجاد فرصت های رشد بیشتر برای مبتلایان به اتیسم حرکت کند.

- ایسنا/البرز یک متخصص روانشناسی سلامت با تاکید بر ایجاد فرصت های برابر برای مبتلایان به اتیسم گفت: سیاست های آموزشی باید به سمت توانمندسازی و ایجاد فرصت های رشد بیشتر برای مبتلایان به اتیسم حرکت کند.

  دکتر فربد مفیدی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: اتیسم یک اختلال رشدی – عصبی است که حدودا یک درصد جمعیت کودکان قبل از پنج سالگی ممکن است به آن مبتلا شوند.

وی افزود: با توجه به لزوم توجه به این دست از افراد جامعه، 13 فروردین همزمان با روز طبیعت و دوم آوریل از سوی سازمان ملل روز جهانی آگاهی از اتیسم نام گرفته است.

مفیدی ادامه داد: در این راستا سازمان ملل متحد امسال شعار از بقا به شکوفایی: افراد اتیستیک دیدگاه های خود را به اشتراک می گذارند را به عنوان شعار روز جهانی اتیسم اعلام کرده است.

این فعال حوزه توانبخشی بیان کرد: این اختلال اساسا یک مشکل ارتباطی است که تعاملات اجتماعی، مهارت های شناختی، زبانی و عادات رفتاری فرد را به درجات متفاوتی تحت تاثیر قرار می دهد.


برچسب ها: اتیسم - مبتلایان - فرصت های برابر - مبتلا - توانمندسازی - سازمان ملل - روانشناسی
آخرین اخبار سرویس:

لزوم تغییر رویکردهای اجتماعی و حمایتی نسبت به اتیسم

لزوم تغییر رویکردهای اجتماعی و حمایتی نسبت به اتیسم