مطالب مرتبط:
اعراب جلوی پادشاه خلیج فارس به صف شدند
آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صبا فولاد خلیج فارس (سهامی عام) برای سال مالی منتهی به 1403/09/30 با شماره ثبت 235853 و شناسه ملی 10102767894
آغاز فصل جدید همکاری اقتصادی در خلیج فارس/ بوشهر معین تجاری قطر و عربستان می شود
لزوم برنامه ریزی فوری برای تأمین آب شهر کرمان از خط خلیج فارس/ با ترک فعل مدیران برخورد می شود  
پتروشیمی خلیج فارس ماندگار می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 فروردین 1404 ساعت 15:302025-04-14بين الملل

مذاکره هسته ای و اعراب خلیج فارس


عربستان سعودی در بیانیه ای به حمایت از دور جدید مذاکرات هسته ای بین ایران و آمریکا در عمان پرداخت و تاکید کرد که ثمر بخش بودن این مذاکرات منجر به حمایت از تلاش های مشترک برای تقویت امنیت و ثبات و صلح در منطقه و جهان می شود.

موضع مثبت سعودی ها و سایر اعراب منطقه خلیج فارس نسبت به مذاکرات هسته ای (برخلاف دور گذشته) حاکی از تغییر استراتژی سیاست خارجی آنها و نزدیکی بیشتر به ایران به منظور سازگاری با محیط جدید ژئوپلتیک منطقه ای، به ویژه پس از وقایع 7 اکتبر و جنگ غزه است.

تغییر استراتژی اعراب خلیج فارس بیش از هر چیز به اتخاذ سیاست هژمونی طلبانه و پادگانی رژیم اسراییل در منطقه بعد از تحولات وقایع اکتبر برمی گردد که امنیت مطلق را صرفا در توسل به عملیات نظامی در کل جغرافیای جهان عرب (از جمله اشغال بخشی از خاک سوریه) در شرایط هرج و مرج می بیند.

در این وضعیت، اعراب منطقه به ویژه سعودی ها بهترین سیاست برای مدیریت و خنثی سازی رویکرد انحصارگرایانه و مخرب تل آویو را موازنه سازی در صحنه سیاست منطقه ای و جهانی می دانند.

پیش از این هم عربستان برای مدیریت سیاست منفعت- محور و دو پهلوی آمریکا نسبت به خود، از جمله عدم واکنش واشنگتن به حمله نظامی به آرامکو، به موازنه سازی سیاسی و امنیتی در روابط فرامنطقه ای (نزدیکی به روسیه و چین) و منطقه ای خود رو


برچسب ها: مذاکرات هسته ای - خلیج فارس - منطقه - مذاکرات هسته - مذاکرات - اعراب - هسته ای
آخرین اخبار سرویس:

مذاکره هسته ای و اعراب خلیج فارس

مذاکره هسته ای و اعراب خلیج فارس