موضوعات داغ: - باشگاه پرسپوليس - نقل و انتقالات - ايران و آمريكا - دلار آمريكا - علي قلي زاده - ايران و ارمنستان - جلسه هيات مديره استقلال - هيئت مديره پرسپوليس - هيات مديره استقلال - بازيكنان استقلال - عمليات مقابله به مثل - زامياد - فساد در شهرداري خرم آباد - آموزش به مردم - امامزاده قاضي الصابر - نبردهاي ميداني - تخلفات رانندگان - درگذشت جانلوكا ويالي - حماسه و دفاع - رقابت هاي ليگ برتر تكواندو - سيد مهدي ميرباقري - برخورد با متكديان - حملات اسراييل به غزه

مطالب مرتبط:
مذاکرات عمان؛ آزمون جدیت ایران در دیپلماسی با آمریکا | وزارت خارجه آمریکا: مذاکرات عمان سنجش جدیت ایران است
رحمان قهرمان پور: در مورد احتمال موفقیت مذاکرات عمان یک مقدار باید محتاط باشیم/ روز شنبه بیشتر از اینکه مذاکره باشد، یک دیدار دوطرفه برای ارزیابی مواضع همدیگر است/ زمانی که روسیه می خواست میانجی گری کند، ترامپ مستقیما به ایران نامه نوشت
آزمون عمان و دست برتر ایران
آزمون عمان و دست برتر ایران؛ شماره جدید نشریه خط حزب الله
فرصت سوزی آزمون از مقابل دروازه دربرابر کلبا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 فروردین 1404 ساعت 00:002025-04-11بين الملل

مذاکرات عمان؛ آزمون یا فرصت؟/ شکست استراتژی «صلح از طریق قدرت» ترامپ مقابل ایران


مذاکرات غیر مستقیم عمان در حالی امروز شنبه میان ایران و آمریکا برگزار می شود که می تواند به قول وزیر خارجه ایران یک فرصت و یا یک آزمون باشد.

- حتی پس از خروج دولت ترامپ از برجام، مذاکره غیر مستقیم با آمریکا برای احیای برجام، طیّ چند سال اخیر، هم در دولت روحانی و هم در دولت رییسی در جریان بوده و جمهوری اسلامی از آن روی گردان نبوده است.

آنچه مانع به نتیجه رسیدن مذاکرات بود، باج خواهی آمریکایی ها و طرح موضوعات فراهسته ای بود.

به گزارش سرویس بین الملل تابناک، مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا در عمان در حالی برگزار می شود که تهران و واشنگتن بعد از انقلاب اسلامی و علیرغم نداشتم رابطه سیاسی گفت و گو های مختلفی انجام داده اند.

این دور از مذاکرات با ایران توسط دولتی از آمریکا انجام می شود که خود از توافق هسته ای ایران (برجام) که در سال 2015 در قالب گفت و گو های 1+5 به نتیجه رسیده بود، خارج شد.

حتی پس از خروج دولت ترامپ از برجام، مذاکره غیر مستقیم با آمریکا برای احیای برجام، طیّ چند سال اخیر، هم در دولت روحانی و هم در دولت رییسی در جریان بوده و جمهوری اسلامی از آن روی گردان نبوده است.

آنچه مانع به نتیجه رسیدن مذاکرات بود، باج خواهی آمریکایی ها و طرح موضوعات فراهسته ای بود حتی پس از خروج دولت ترامپ از برجام، مذاکره غیر مستقیم با آمریکا برا


برچسب ها: مذاکرات - آمریکا - ایران - ایران و آمریکا - مستقیم - توافق هسته ای ایران - دولت
آخرین اخبار سرویس:

مذاکرات عمان؛ آزمون یا فرصت؟/ شکست استراتژی «صلح از طریق قدرت» ترامپ مقابل ایران

مذاکرات عمان؛ آزمون یا فرصت؟/ شکست استراتژی «صلح از طریق قدرت» ترامپ مقابل ایران