مطالب مرتبط:
کشف ارتباط بین یک باکتری دهانی و خطر سکته
کلهر: نزدیکی فرهنگی ترکیه و ایران می تواند به کارتال کمک کند/ برخی تماشاگرنماها با دلال های نزدیک به پرسپولیس ارتباط دارند
ارتباط شدت کووید طولانی با تعداد گلبول های سفید
چگونه می توان جن‎ها رو دیدو با آن ها ارتباط برقرار کرد؟
دیپلماسی آب/ حلقه مفقوده در ارتباط بین تهران و کابل چیست؟ (فیلم)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 بهمن 1403 ساعت 12:052025-02-02پزشكي

کشف ارتباط بین یک باکتری دهانی و خطر سکته


 بررسی جدید پژوهشگران ژاپنی نشان می دهد که باکتری «استرپتوکوک آنژینوسوس»(Streptococcus Anginosus) در بزاق و روده افرادی که سکته کرده اند، بیشتر است و با افزایش خطر مرگ و بیماری های قلبی-عروقی ارتباط دارد.

-  بررسی جدید پژوهشگران ژاپنی نشان می دهد که باکتری استرپتوکوک آنژینوسوس (Streptococcus Anginosus) در بزاق و روده افرادی که سکته کرده اند، بیشتر است و با افزایش خطر مرگ و بیماری های قلبی-عروقی ارتباط دارد.

پژوهشگران ژاپنی از ارتباط بین یک باکتری دهانی و افزایش خطر سکته پرده برداشته اند.

به گزارش ایسنا، بررسی جدید پژوهشگران ژاپنی نشان می دهد که باکتری استرپتوکوک آنژینوسوس (Streptococcus Anginosus) در بزاق و روده افرادی که سکته کرده اند، بیشتر است و با افزایش خطر مرگ و بیماری های قلبی-عروقی ارتباط دارد.

به نقل از نوروساینس نیوز، پژوهشگران 189 بیمار مبتلا به سکته را با 55 شرکت کننده بدون سکته مقایسه کردند و دریافتند که باکتری استرپتوکوکوس آنژینوسوس، خطر سکته را تا 20 درصد افزایش می دهد.

 از سوی دیگر، پژوهشگران دریافتند که باکتری های سودمند مانند Anaerostipes hadrus و Bacteroides plebeius با کاهش خطر سکته مرتبط هستند.

یافته های این پژوهش، اهمیت بهداشت دهان و دندان را در پیشگیری از سکته نشان می دهند، زیرا باکتری استرپتوکوک آنژینوسوس در پوسیدگی دندان نقش دارد.


برچسب ها: پژوهشگران - باکتری - ارتباط - سکته - افزایش - بیمار - ژاپنی
آخرین اخبار سرویس:

کشف ارتباط بین یک باکتری دهانی و خطر سکته

کشف ارتباط بین یک باکتری دهانی و خطر سکته