مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 بهمن 1403 ساعت 16:262025-01-25فرهنگي

نگاه حزبی و سیاسی را از داوری جایزه جلال بگیریم


جایزه جلال آل احمد پس از گذشت 17 دوره نه تنها نیازمند بازنگری در آیین نامه است، بلکه نیازمند این تذکر نیز هست که باید از نگاه های حزبی و شخصی دور نگه داشته شود.

- جایزه جلال آل احمد پس از گذشت 17 دوره نه تنها نیازمند بازنگری در آیین نامه است، بلکه نیازمند این تذکر نیز هست که باید از نگاه های حزبی و شخصی دور نگه داشته شود.

خبرگزاری مهر _ گروه فرهنگ و ادب: جایزه ادبی جلال آل احمد از نظر مبلغ و ارزش مادی، یکی از گران ترین جوایز ادبی کشورماست که از سال 1387 به یاد جلال آل احمد نویسنده و داستان نویس ایرانی برگزار می شود.

هدف از برگزاری این رویداد فرهنگی و ادبی معرفی و ارزیابی آثار برتر در عرصه ادبیات داستانی و غیرداستانی فارسی و تشویق نویسندگان ایرانی برای تولید آثار فاخر و تاثیرگذاراست.

جایزه ادبی جلال آل احمد این روزها 17 سالگی خود را پشت سر می گذارد و به نظر می رسد این رویداد باید به بلوغ رسیده باشد، اما چیزی که از برگزاری هفدهمین دوره جایزه جلال آل احمد می توان درک کرد، این است که گران ترین رویداد ادبی کشور در سال های اخیر تبدیل به یک رویداد دم دستی و معمولی شده است.

گواه این مدعا برگزاری سریع و سیر هفدهمین دوره جایزه جلال به واسطه تغییرات مدیریتی از سطوح بالا یعنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تا خانه کتاب و ادبیات ایران و انتخاب دبی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نگاه حزبی و سیاسی را از داوری جایزه جلال بگیریم

نگاه حزبی و سیاسی را از داوری جایزه جلال بگیریم