مطالب مرتبط:
فرمانده سپاه قدس گیلان: قدرت رسانه غرب مانع از نشان دادن جنایات اسراییل می شد/ دشمن از طریق جنگ رسانه ای تلاش به منحرف کردن ذهن افکار عمومی دارد
آواز شاد؛ دختر فسقلی شاهرخ استخری لباس محلی پوشیده و چه رقص کوردی میکنه دلت ضعف میره
تصویرسازی نادرست دشمن
چشم طمع دشمن به این چهره ها
حضور رهبر انقلاب در شبیخون شبانه به دشمن؛ نامه امام به مسئولان که آیت الله هاشمی منتشر کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 بهمن 1403 ساعت 13:252025-01-20سياسي

در برابر دشمن از موضع ضعف سخن نگوییم


معاون تهذیب مدرسه علمیه امامیه شهرکرد با اشاره به مضامین حکمت 394 نهج البلاغه گفت: یکی از جلوه های مقاومت در برابر دشمن، نوع ادبیاتی است که انسان در مقابل دشمن به کار می برد.

- شهرکرد-معاون تهذیب مدرسه علمیه امامیه شهرکرد با اشاره به مضامین حکمت 394 نهج البلاغه گفت: یکی از جلوه های مقاومت در برابر دشمن، نوع ادبیاتی است که انسان در مقابل دشمن به کار می برد.

حجت الاسلام والمسلمین روح الله جمشیدی، در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مضامین زیبا و پرمعنای حکمت 394 از نهج البلاغه امیرالمؤمنین (ع) که فرمودند رُبَّ قَوْلٍ أَنْفَذُ مِنْ صَوْلٍ ، اظهار کرد: یکی از جلوه های مقاومت در برابر دشمن، نوع ادبیاتی است که انسان در مقابل دشمن به کار می برد و اگر صحبت ما از موضع ضعف و خدای ناکرده انتقال دهنده ضعف و نارسایی و کمبود در مقابل دشمن باشد، طبیعتاً دشمن نیز جری خواهد شد و چه بسا دچار خطای محاسباتی می شود.

وی ادامه داد: در چنین شرایطی دشمن جرأت خواهد یافت دست به کارهایی بزند که گرچه ما می توانیم پاسخش را بدهیم اما اقدام دشمن خسارت بار است و به ما ضرر می زند.

این مدرس حوزه علمیه استان با تأکید بر اینکه باید بدانیم با دشمن با چه ادبیاتی سخن بگوییم و چه تعابیری را استفاده و از چه تعابیری پرهیز کنیم، توضیح داد: امام (ع) در این حکمت قائلند که چه


برچسب ها: دشمن - نهج البلاغه - مدرسه علمیه - برابر - حجت الاسلام والمسلمین - مقاومت - شهرکرد
آخرین اخبار سرویس:

در برابر دشمن از موضع ضعف سخن نگوییم

در برابر دشمن از موضع ضعف سخن نگوییم