مطالب مرتبط:
رییس جمهور: فضای مجازی و آموزش وپرورش نقش اساسی در سلامت معنوی جامعه دارد
نقش اساسی فضای مجازی و آموزش وپرورش در سلامت معنوی جامعه
نقش اساسی فضای مجازی و آموزش وپرورش در سلامت معنوی جامعه
گسترس سلامت معنوی در جامعه نیازمند فناوری های نرم و برنامه ریزی جامع است
نقش بنیادین آموزش و پرورش و فضای مجازی، در تعمیق سلامت معنوی جامعه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 بهمن 1403 ساعت 12:512025-01-22پزشكي

سلامت معنوی و جسمی از عوامل ترقی یک جامعه هستند


سلامت معنوی و جسمی و بهبود سلامت روان مردم از عوامل مترقی جامعه هستند که زمینه توسعه اجتماعی و اعتماد عمومی را فراهم می کنند.

- قم- رییس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: سلامت معنوی و جسمی و بهبود سلامت روان مردم از عوامل مترقی جامعه هستند که زمینه توسعه اجتماعی و اعتماد عمومی را فراهم می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر ، علی ابرازه پیش از ظهر چهارشنبه در نهمین همایش ملی سلامت معنوی اسلامی که در سالن همایش های غدیر قم برگزار شد، با تأکید ویژه بر لزوم تقویت زیرساخت های شبکه بهداشت و درمان کشور، از آن به عنوان یکی از اساسی ترین پیش نیازهای گسترش سلامت معنوی یاد کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: بدون ایجاد تحول و تقویت زیرساخت های شبکه بهداشت و درمان، دستیابی به اهداف سلامت جامع و پایدار امکان پذیر نخواهد بود.

وی در ادامه با اشاره به نقش محوری سلامت روان بیان کرد: سلامت روان به عنوان یکی از ارکان کلیدی سلامت در جامعه تلقی می شود که توجه به عواملی مانند معیشت مناسب، درآمد کافی، و ایجاد شرایط زندگی آرام برای مردم، نه تنها در بهبود وضعیت سلامت جسمانی تأثیرگذار است، بلکه به طور مستقیم موجب ارتقای سطح سلامت روان نیز می شود.


برچسب ها: رییس دانشگاه علوم پزشکی - دانشگاه علوم پزشکی قم - سلامت معنوی - دانشگاه علوم پزشکی - سلامت - شبکه بهداشت و درمان - رییس دانشگاه
آخرین اخبار سرویس:

سلامت معنوی و جسمی از عوامل ترقی یک جامعه هستند

سلامت معنوی و جسمی از عوامل ترقی یک جامعه هستند