مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 13 دی 1403 ساعت 15:002025-01-02سياسي

لیلهالرغائب یعنی شب آرزوها؟


شاید عنوان «شب آرزوها» به واسطه یک برنامه تلویزیونی در اواسط دهه 80 سر زبان ها افتاده و معروف شده باشد، اما اولین شب جمعه ماه رجب به عنوان «لیله الرغائب» سال هاست که در میان مردم شناخته شده است و برخی افراد خود را مقید به انجام اعمال مستحبی یاد شده برای آن می دانند؛ - به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، امین الله علیمرادی درباره مفهوم لیلهالرغائب، توضیح داد: برای پاسخ به این پرسش ضروری است به پیشینه و ریشه این عمل و آیین مذهبی اشاره بپردازیم.

در اسلام، دعا و نیایش در هر زمان و مکانی مستحب است؛ بنابراین مردم در طول سال و در مناسبت های مختلف سوگ و سور مذهبی به دعا و نیایش می پردازند.

در این میان اعتقادات فردی و فرهنگی نقش مهمی ایفا می کند، به این نحو که هر فرد و یا حتی هر فرهنگی، ممکن است زمان ها و به ویژه شب های خاصی را برای دعا و نیایش انتخاب کند.

این انتخاب ها معمولاً بر اساس روایات دینی و مذهبی، تجربیات شخصی و باور های فرهنگی صورت می گیرند؛ شب های جمعه در طول سال، شب های قدر، شب نیمه شعبان، شب های اول ماه های قمری و صد البته لیله الرغائب از مهم ترین شب هایی هستند که نیایش و دعا در آن مشهود و مورد تاکید است.

لیلهالرغائب یعنی شب آرزوها؟ این کارشناس فرهگ و رسانه واژه رغائب را به لحاظ لغوی جمع رغبیه به معنی امر مرغوب فیه عکاء کثیر تع


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لیلهالرغائب یعنی شب آرزوها؟

لیلهالرغائب یعنی شب آرزوها؟