مطالب مرتبط:
مهم ترین مشکل حوزه صنایع دستی، عدم شناخت مردم و مسئولین از این صنعت است
رفع مشکلات صنایع دستی وظیفه حاکمیتی ماست
آغاز به کار نخستین نمایشگاه صنایع دستی بانوان در دماوند
گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس برای رفع ناترازی گاز به کمک دولت می آید/سرمایه گذاری در حوزه تحقیق و توسعه، هزینه تولید را کاهش می دهد
آیا همیشه قیمت پایین تر باعث کاهش کیفیت پروفیل میشود؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 آذر 1403 ساعت 12:352024-12-17اقتصادي

نگاه تجاری به صنایع دستی باعث کاهش کیفیت می شود


محقق و پژوهشگر حوزه نساجی سنتی یزد گفت: نگاه مسئولین وزارت میراث فرهنگی به صنایع دستی این است که باید تجاری شود و همین موضوع متاسفانه باعث شده که ما بازار جهانی را از دست بدهیم.

- ایسنا/یزد محقق و پژوهشگر حوزه نساجی سنتی یزد گفت: نگاه مسئولین وزارت میراث فرهنگی به صنایع دستی این است که باید تجاری شود و همین موضوع متاسفانه باعث شده که ما بازار جهانی را از دست بدهیم.

محمدرضا عباسیان امروز در کارگروه گردشگری و صنایع دستی بسیج اقشار سپاه الغدیر یزد با اشاره به مشکلات عمده صنایع دستی و نساجی سنتی یزد، به بیان چالش های موجود و ضرورت تغییر نگاه مسئولین و مردم به این حوزه پرداخت و گفت: حدود سه هزار نفر در حوزه صنایع دستی فعال هستند که بنده یکی از این افراد هستم که در حوزه نساجی سنتی یزد فعالیت می کنم.

وی که در زمینه منسوجات منسوخ شده یزدی از جمله زری بافی، مخمل برجسته، ترمه دست بافت و علاقبندی، پژوهش هایی را انجام داده است، مهم ترین مشکل در حوزه صنایع دستی را عدم شناخت مردم و مسئولان از این صنعت دانست.

عباسیان با بیان این که متاسفانه مردم و حتی مسئولین هیچ آشنایی با صنایع دستی ندارند، گفت: این موضوع باعث شده تا محصولات غیردستی و ماشینی به جای صنایع دستی عرضه شوند و همین باعث از بین رفتن صنایع دستی اصیل شده است.


برچسب ها: صنایع دستی - نساجی سنتی - وزارت میراث فرهنگی - صنایع - دستی - میراث فرهنگی - بازار جهانی
آخرین اخبار سرویس:

نگاه تجاری به صنایع دستی باعث کاهش کیفیت می شود

نگاه تجاری به صنایع دستی باعث کاهش کیفیت می شود