مطالب مرتبط:
تجلی «می توانیم» در فرهنگ بسیج
ایران خودرو خراسان الگویی مناسب در ترویج فرهنگ کتابخوانی
هواداران در ورزشگاه یادگار امام، خیابانی را سوژه کردند
روایت حسین تهی از شفا گرفتنش از امام حسین
تصاویر/ بازدید میدانی مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس استان مرکزی از آماده سازی یادمان شهید گمنام پالایشگاه نفت امام خمینی (ره) شازند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 آذر 1403 ساعت 10:452024-11-26سياسي

«امام زاده محروق»، تجلی گاه فرهنگ و هنر عصر صفوی در خراسان


یک پژوهشگر و باستان شناس خراسانی گفت: آرامگاه امام زاده محمد محروق سازه معماری زیبا و پرشکوهی است که تا حدود زیادی معماری، هنر، ادبیات و فرهنگ عصر صفوی در خراسان را تجلی می دهد.

- امام زاده محروق ، تجلی گاه فرهنگ و هنر عصر صفوی در خراسان ایسنا/خراسان رضوی یک پژوهشگر و باستان شناس خراسانی گفت: آرامگاه امام زاده محمد محروق سازه معماری زیبا و پرشکوهی است که تا حدود زیادی معماری، هنر، ادبیات و فرهنگ عصر صفوی در خراسان را تجلی می دهد.

رجبعلی لباف خانیکی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: صرف نظر از روایت های متفاوت و گاه متناقض پیرامون هویت و شخصیت محمدبن محمدبن زیدبن علی بن حسین (ع)، محل آرامگاه او، هویت و عملکرد دیگر ایفاگران نقش مانند هرثمه بن اعین، ابوالسرایا، حسن بن فضل و مأمون عباسی در قصه پر غصه زندگی و شهادت آن امام زاده، آرامگاهی که در نیشابور مجاور آرامگاه خیام به او نسبت داده اند، سازه معماری زیبا و پرشکوهی است که تا حدود زیادی معماری، هنر، ادبیات و فرهنگ عصر صفوی در خراسان را تجلی می دهد.

وی افزود: ورودی امام زاده محروق از انتهای ایوان بلند و باشکوهی در سمت شمال به درون بنا گشوده و بلافاصله به گنبدخانه ای که ضریح در آن قرار دارد، منتهی می شود.


برچسب ها: امام زاده - خراسان - آرامگاه - عصر صفوی - امام زاده محمد - معماری - باستان شناس
آخرین اخبار سرویس:

«امام زاده محروق»، تجلی گاه فرهنگ و هنر عصر صفوی در خراسان

«امام زاده محروق»، تجلی گاه فرهنگ و هنر عصر صفوی در خراسان