مطالب مرتبط:
مرور دستاورهای عملیات عاشورا
دشمن ‍شناسی با تأکید بر زیارت عاشورا
تصاویر/دیدار فرمانده سپاه عاشورا با استاندار آذربایجان شرقی
عملیات بی وقفه پروژه عظیم طرح توسعه بندر گناوه
اولین واکنش حماس به عملیات اشدود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 25 مهر 1403 ساعت 09:502024-10-16بين الملل

مرور دستاوردهای عملیات عاشورا


دشمن با جمع آوری و سازماندهی نیروهایش از صبح روز دوم پاتک های سنگین خود را که به آتش شدید توپخانه و حملات هوایی همراه بود، آغاز کرد و هر بار با مقاومت نیروهای خودی مواجه شد و ضمن تحمل تلفات و ضایعات مجبور می شد عقب نشینی کند.

- دشمن با جمع آوری و سازماندهی نیروهایش از صبح روز دوم پاتک های سنگین خود را که به آتش شدید توپخانه و حملات هوایی همراه بود، آغاز کرد و هر بار با مقاومت نیروهای خودی مواجه شد و ضمن تحمل تلفات و ضایعات مجبور می شد عقب نشینی کند.

به گزارش ایسنا، چهار ماه بعد یعنی روز 19 دی ماه سال1359، طی عملیات ضربت ذوالفقار ، اگر چه دشمن از ارتفاعات میمک عقب رانده شد، اما شمال و غرب این منطقه همچنان تحت اشغال او بود.

این وضعیت ادامه داشت تا این که عملیات عاشورا به منظور آزادسازی ارتفاعات شمال میمک و نیز دامنه غربی آن طراحی و به اجرا درآمد.

انهدام بخشی از قوای دشمن، تحمیل پدافند در دشت به دشمن، ایجاد تسهیلات در رفت و آمد از جنوب به غرب و بالعکس و نیز ارتباط و اتصال جبهه های جناحین میمک، آزادسازی قسمتی از اراضی اشغالی، تامین منطقه میمک با تسخیر و تصرف ارتفاعات مهم منطقه مانند گرگنی ، فصیل و فرورفتگی میمک از جمله اهدافی هستند که موجب طرح ریزی این عملیات عاشورا(میمک) شد.


برچسب ها: عملیات عاشورا - حملات هوایی - دشمن - سازماندهی - عملیات - عقب نشینی - ارتفاعات
آخرین اخبار سرویس:

مرور دستاوردهای عملیات عاشورا

مرور دستاوردهای عملیات عاشورا