مطالب مرتبط:
برنامه تکواندوکاران ایران در روز پنجم اعلام شد
برنامه تکواندوکاران ایران در روز پنجم اعلام شد
برنامه تکواندوکاران ایران در روز پنجم اعلام شد آفتاب نو | اخبار ورزشی
چرا بمب های سنگرشکن اسراییل از پس تاسیسات اتمی فردو و نطنز بر نمی آید؟ / حمله به تاسیسات اتمی ایران به این 3 دلیل دشوار است / بدون حمایت امریکا، حمله هوایی اسراییل به تأسیسات ایران بسیار پرخطر خواهد بود / این حمله در بهترین حالت تنها برنامه هسته ای را به تأخیر می اندازد، نه اینکه آن
جدول لیگ برتر فوتبال ایران هفته هفتم + نتایج و برنامه بازی ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 14 مهر 1403 ساعت 10:352024-10-05سياسي

برنامه های استعدادیابی در ایران وجه تقلیدی ناقصی از جذب مخاطب بود


تولید برنامه های استعدادیابی در تلویزیون ایران یک نوع تقلید از سیستم برنامه سازی در تلویزیون های جهانی ست.

- عبدالله بیچرانلو گفت: تولید برنامه های استعدادیابی در تلویزیون ایران یک نوع تقلید از سیستم برنامه سازی در تلویزیون های جهانی ست.

به گزارش خبرگزاری مهر ، نشست تلویزیون و سلبریتی از سری پیش نشست های همایش ملی فرهنگ شهرت با حضور عبدالکریم خیامی، عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) و عبدالله بیچرانلو، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و علی مؤمنی، پژوهشگر ارتباطات و دبیر نشست، در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد.

در ابتدای نشست علی مؤمنی دبیر نشست با اشاره به اهمیت مسئله تلویزیون و شهرت در حوزه فرهنگ شهرت خطاب به مهمانان حاضر در نشست مطرح کرد که چه زمینه هایی منجر شد که در دهه نود امکان شهرت افزایی و سلبریتی پروری در صدا و سیما بیشتر بشود؟ تفاوت سلبریتی و سوپراستار در ارتباط دوسویه عبدالکریم خیامی در پاسخ به سوال مؤمنی با بیان اینکه تفاوت شهرت با سلبریتی؛ یعنی ما هر شهرتی رو واجد ویژگی های سلبریتی نمی دانیم گفت: در تفاوت واژگان سلبریتی با واژه های همسایه اش مانند ستاره ها، سوپراستارها، قهرمان ها و اسطوره باید دقت کنیم.


برچسب ها: تلویزیون - عضو هیئت علمی دانشگاه - استعدادیابی - برنامه - تلویزیون ایران - عضو هیئت علمی دانشگاه تهران - دانشگاه تهران
آخرین اخبار سرویس:

برنامه های استعدادیابی در ایران وجه تقلیدی ناقصی از جذب مخاطب بود

برنامه های استعدادیابی در ایران وجه تقلیدی ناقصی از جذب مخاطب بود