مطالب مرتبط:
گفت وگو|چرایی تعدد نرخ و شکست 40 ساله سیاست ارز تک نرخی
واکاوی سیاست خارجی دولت های پس از جنگ در کشور/ اقتصاد ایران در گیجگاه مرکز ثقل دیپلماتیک/ پزشکیان منجی دیپلماسی کشور می شود؟
دستور وزیر کشور به استانداران: تمرکز بر اقتصاد و معیشت مردم
فرزندآوری امنیت و اقتصاد کشور را در برمی گیرد
این خمیردندان ها عامل بروز آفت دهانی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 21 مهر 1403 ساعت 14:352024-10-12اقتصادي

ارز چند نرخی؛ عامل بروز رانت و فساد در اقتصاد کشور است


محسن زنگنه، عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگارسیاسی خبرگزاری دانشجو ، با انتقاد از سیاست تخصیص ارز چند نرخی گفت: - عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی تأکید کرد که سیاست ارز چند نرخی به عنوان یکی از عوامل اصلی فساد اقتصادی در کشور شناخته شده و به جای حمایت از مردم، موجب افزایش قیمت ها و رانت خواری شده است.

محسن زنگنه، عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگارسیاسی خبرگزاری دانشجو ، با انتقاد از سیاست تخصیص ارز چند نرخی گفت: این سیاست از سال های گذشته به عنوان یکی از عوامل اصلی رانت و فساد اقتصادی در کشور شناخته شده است.

ارائه ارز با نرخ های متفاوت نه تنها به کاهش قیمت ها و کمک به مردم منجر نشده، بلکه پیشران افزایش قیمت ارز در بازار آزاد بوده است.

زنگنه در ادامه افزود: ارز چند نرخی باعث شده برخی افراد خاص از این وضعیت سوءاستفاده کنند و به جای رسیدن این منابع به سفره مردم، به رانت خواران و دلالان سود رسانده است.

این سیاست باعث شده ارز ترجیحی و سایر ارز های با قیمت پایین تر از نرخ واقعی، به جای کمک به اقتصاد کشور، تبدیل به عاملی برای افزایش تقاضای کاذب و تورم شوند.


برچسب ها: عضو کمیسیون برنامه - مجلس شورای اسلامی - کمیسیون برنامه - کمیسیون برنامه بودجه - شورای اسلامی - فساد اقتصادی - افزایش قیمت
آخرین اخبار سرویس:

ارز چند نرخی؛ عامل بروز رانت و فساد در اقتصاد کشور است

ارز چند نرخی؛ عامل بروز رانت و فساد در اقتصاد کشور است