مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 اردیبهشت 1403 ساعت 09:402024-05-13اقتصادي

تغییر الگوی کشت و شیوه آبیاری دو راهکار اساسی عبور از محدودیت منابع آبی


مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای استان مرکزی، به بیان دلایل عدم جاری شدن سیلاب و رواناب برای افزایش تراز آبی استان پرداخت.

- ایسنا/مرکزی مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای استان مرکزی، به بیان دلایل عدم جاری شدن سیلاب و رواناب برای افزایش تراز آبی استان پرداخت.

حسین اسدی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه بارندگی های اخیر تاثیر چندانی در افزایش میزان آب ذخیره شده در دریاچه های سدهای استان مرکزی نداشته است، اظهار کرد: بارش های اخیر مطلوب بوده و طبق آمار ثبت شده از ابتدای سال آبی جاری تاکنون 270.

5 میلی متر بارندگی در استان صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از 35 درصد افزایش و نسبت به درازمدت نیز هفت دهم درصد رشد داشته است.

وی با اشاره به اینکه زمان بارش در مطلوب بودن میزان ذخایر آبی اهمیت خاصی دارد، افزود: امسال زمان بارش از فصل پاییز و زمستان به بهار موکول شده که این فصل مصادف با رویش گیاهان است و این گیاهان دقیقا مانند سازه های آبخیزداری عمل کرده و آب را در خود نگهداری می کنند، لذا از ایجاد سیلاب و رواناب جلوگیری می شود.

اسدی ادامه داد: به دلیل تعویق در زمان بارش و نگهداری آب توسط گیاهان در فصل بهار، سیلاب و رواناب مشهودی ایجاد نشده و موجب شد که متاسفانه سد الغدیر ساوه و کمال صالح آنچنان که مدنظر ما بوده از نظر میز


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تغییر الگوی کشت و شیوه آبیاری دو راهکار اساسی عبور از محدودیت منابع آبی

تغییر الگوی کشت و شیوه آبیاری دو راهکار اساسی عبور از محدودیت منابع آبی