مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 27 اردیبهشت 1403 ساعت 13:402024-05-16سياسي

جزییات قرارداد کارگران بعد از 5 سال؛ شرایط اخراج


«در لایحه پیشنهادی دولت، در کلیه مشاغل ـ چه مستمر و چه غیرمستمر ـ حداکثر مدت قرارداد موقت 5 سال است و بعد از 5 سال اگر کارگر همچنان در آن شغل که فرقی نمی کند مستمر باشد یا غیرمستمر، -  به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، اخیراً دولت از تدوین لایحه امنیت شغلی کارگران در یازدهم اردیبهشت امسال و ارسال آن به مجلس خبر داده است.

   آرمین خوشوقتی، کارشناس ارشد حقوق و روابط کار در ارتباط با مسئله امنیت شغلی کارگران می گوید: در تبصره 1 ماده 7 قانون کارِ فعلی، تصریح شده که حداکثر مدت موقت در کار های غیرمستمر باید از سوی وزارت کار به هیات وزیران پیشنهاد شده و به تصویب برسد.

این کار در سال 1398 انجام شد و حداکثر مدت موقت در کار های غیرمستمر، 4 سال تعیین شد؛ با این تعریف، کارفرمایان نمی توانند با کارگری که در مشاغل غیرمستمر مشغول به کار است، بیش از 4 سال قرارداد موقت منعقد کنند؛ البته اگر کارگاه تعطیل شود یا شغل و فعالیت به دلایل مختلف متوقف شود، قرارداد خود به خود خاتمه می یابد.

 قرارداد سفید امضا ممنوع استاو اضافه کرد: در لایحه جدید دولت، تبصره 1 ماده 7 قانون کار به این شکل اصلاح شده که در کلیه مشاغل – چه مستمر و چه غیرمستمر- حداکثر مدت قرارداد موقت 5 سال است و بعد از 5 سال اگر کارگر همچنان در آن شغل که فرقی نمی کند مستمر باشد یا غیرمستمر، اشتغال


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جزییات قرارداد کارگران بعد از 5 سال؛ شرایط اخراج

جزییات قرارداد کارگران بعد از 5 سال؛ شرایط اخراج