مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 اردیبهشت 1403 ساعت 06:402024-05-08اجتماعي

سیر تکامل آموزش و پرورش در ایران/ از کجا به کجا می رویم؟


آموزش و پرورش نسل کودک و نوجوان در هر کشوری از اولویت های راهبردی آن جامعه است که حفظ هویت ملی، ارتقای سرمایه اجتماعی و توسعه منابع انسانی، به میزان موفقیت در این حوزه بستگی دارد.

- در همین راستا، آمارها نشان می دهد که میزان سواد عمومی و امکانات آموزشی کشورمان نسبت به قبل از پیروزی انقلاب اسلامی جهش قابل توجهی داشته است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، کودکان در زمان هخامنشیان از بدو تولد تا سن 5 تا 7 سالگی باید فقط نزد مادران خود و در محیط خانواده، آموزش های ابتدایی و نحوه صحیح آداب زندگی را پشت سر می گذاشتند.

پس از آن (از 5 تا 20 سالگی) برای ورود به مدرسه و آموزش های همگانی مانند اسب سواری، تیراندازی و راستگویی آماده می شدند.

آموزش و تعلیم در این عهد توسط مُغان(مُغ ها) و روحانیان زرتشتی در آتشکده ها انجام می گرفت، ولی به دستور داریوش اول، مدارسی هم برای آموزش علوم مختلف و فنون نظامی تأسیس شد و در این دوران همانند سایر دوره های تاریخی ایران باستان، قشر و طبقه خاصی از جامعه آموزش می دیدند.

دانشگاه گُندی شاپور مهم ترین مرکز علمی دوران باستان آموزش و پرورش در عهد ساسانی نیز همانند دوران هخامنشیان، موضوعاتی مانند اخلاق، مناعت نفس، جوانمردی، سلحشوری و وطن پرستی از مهم ترین محورهای آن به حساب می آمد؛ همچنین بخش های دی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سیر تکامل آموزش و پرورش در ایران/ از کجا به کجا می رویم؟

سیر تکامل آموزش و پرورش در ایران/ از کجا به کجا می رویم؟