مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 فروردین 1403 ساعت 12:502024-04-07پزشكي

آینده کودکان اُتیسم چگونه است؟


تشخیص بهنگام و ارائه خدمات توانبخشی کمک می کند کودکان اُتیسم آرام آرام به روال عادی زندگی برگردند.

- به گزارش تابناک، دکتر احمد قره خانی اظهار کرد: کودکان مبتلا به اختلال اُتیسم دارای اختلالات رشدی فراگیر هستند یعنی اینگونه کودکان دچار تأخیر رشد در طول دوران رشد و تحول خود هستند که این امر هشداری برای والدین است تا روند رشد کودک را با مقایسه با همسالان جدی بگیرند.

وی ادامه داد: نقص در برقراری تعاملات اجتماعی و عاطفی مانند تماس چشمی، زبان بدن، فقدان کامل حالت های چهره و ارتباطات غیرکلامی، گفتگوهای رو در رو و انجام الگوهای رفتاری، علایق و فعالیت های تکراری و محدود مانند حرکات تکراری، گفتار کلیشه ای و استفاده غیرمعمول از اشیاء و اصرار بر یکنواختی و انعطاف ناپذیری در امور روزانه از علائم اختلال اُتیسم است.

قره خانی مطرح کرد: شایع ترین سن شروع علائم اُتیسم 12 تا 18 ماهگی بوده و شیوع این اختلال در پسران چهار برابر بیشتر از دختران است به گونه ای که در سطح جهان از هر 42 کودک پسر یک نفر و از هر 189 کودک دختر یک نفر مبتلا به اختلال طیف اُتیسم هستند.

وی تأکید کرد: تعداد کمی از کودکانی که به عنوان بیمار اُتیسمی تشخیص داده می شوند در بزرگسالی نمی توانند به طور مستقل زندگی کنند و اغلب با والدین خود در جامعه تحت سرپرستی به سرمی برند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آینده کودکان اُتیسم چگونه است؟

آینده کودکان اُتیسم چگونه است؟