مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 فروردین 1403 ساعت 11:002024-03-25پزشكي

ابرهای اسیدی زهره می توانند میزبان حیات فرازمینی باشند


یک مطالعه جدید نشان می دهد که اسیدهای آمینه ضروری برای زندگی به طور شگفت انگیزی در ابرهای اسید سولفوریک زهره پایدار هستند.

- یک مطالعه جدید نشان می دهد که اسیدهای آمینه ضروری برای زندگی به طور شگفت انگیزی در ابرهای اسید سولفوریک زهره پایدار هستند.

به گزارش ایسنا، سیاره زهره ممکن است طبق استانداردهای ما یک سیاره جهنمی باشد، اما این احتمال وجود دارد که برخی از اشکال حیات در آنجا تکامل یابند.

به نقل از ان ای، اکنون یک مطالعه جدید از پژوهشگران مؤسسه فناوری ماساچوست(MIT) نشان داده است که اجزای سازنده حیات به طرز شگفت انگیزی در اسید سولفوریک بسیار غلیظی که ابرهای زهره از آن ساخته شده اند، پایدار هستند.

پوشش ابری ضخیم زهره به پژوهشگران اجازه داد تا ابتدا سطح زهره را به عنوان یک بهشت برای تشکیل و پایداری حیات تصور کنند، اما با پیشرفت فناوری، واقعیت علمی آن هویدا شد و این جشن را خراب کرد.

مشخص شد که سطح زهره خشک، داغ و از نظر فشار مانند درون یک زودپز با دمای سطحی تا 464 درجه سانتیگراد است که به اندازه کافی برای ذوب حتی سرب نیز داغ است و فشار هوای آن مانند آن است که 900 متر زیر دریا باشید.

ابرهای متشکل از اسید سولفوریک و جو خفه کننده زهره را که 96 درصد از کربن دی اکسید تشکیل شده را نیز در نظر بگیرید تا بدانید زهره چه جهنمی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ابرهای اسیدی زهره می توانند میزبان حیات فرازمینی باشند

ابرهای اسیدی زهره می توانند میزبان حیات فرازمینی باشند