مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 25 اسفند 1401 ساعت 08:552023-03-16اجتماعي

ظرف سفالی قاچاقی که در پاریس سرنوشت «سیلک» را تغییر داد


ظرف سفالی قاچاقی که در پاریس سرنوشت سیلک را تغییر داد و منجر به بررسی پیشینه هفت هزار و 500 ساله شهرنشینی در این تپه های تاریخی شد.

- خبرگزاری مهر – گروه استان ها: بر اساس پژوهش های صورت گرفته منطقه سیلک کاشان قدیمی ترین خاستگاه تمدن بشری و نخستین جایی است که شهرنشینی در آن شکل گرفت؛ جایی که با تاریخ هفت هزار و 500 ساله خود و کشف شش دوره از زندگی بشر چشم جهانیان را خیره ساخته است.

ظرف سفالی قاچاقی که در پاریس سرنوشت سیلک را تغییر داد تا پیش از آغاز کاوش های باستان شناسی در این منطقه کسی به ارزش باستانی و اهمیت تاریخی این منطقه پی نبرده بود تا چند ظرف سفالی بسیار زیبا که توسط دلالان عتیقه به آن سوی مرزهای ایران در پاریس منتقل شده بود، مشاور موزه ملی فرانسه را برآن داشت تا مجوز حفاری این منطقه را بگیرد و هیئت فرانسوی به سرپرستی فردی به نام رومن گیرشمن مأمور حفاری در سیلک کاشان شد.

در آن زمان آندره گودار، رییس موزه ملی ایران بود و به همین علت سه فصل کاوش گریشمن در این تپه ها به سرعت انجام گرفت و بر اساس قراردادی که بین ایران و فرانسه در آن زمان بسته شد قرار بر این بود که آنچه در این تپه ها پیدا می شود میان این 2 کشور تقسیم شود اما آنها نتایج کاوش های خود را با خود به فرانسه بردند که این آثار هم اکنون در موزه لوور پاریس نگهداری می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ظرف سفالی قاچاقی که در پاریس سرنوشت «سیلک» را تغییر داد

ظرف سفالی قاچاقی که در پاریس سرنوشت «سیلک» را تغییر داد